Inici  |  Contacta´ns  |  Enllaços Cerca avançada  |  MITIC Experience
CCH

 

  El CCH

Quí som?
Principals col·laboradors
Productes i serveis
Fes-te'n soci

  Seccions

Editorial
Editorials anteriors
Agenda
Activitats anteriors
L'article
Articles anteriors
L'entrevista
Entrevistes anteriors
Recomanacions
Recomanacions anteriors
Projectes
Recerca colombina
Ràdio Liberty
Conferències
Conferències anteriors

  Àrees de recerca

La marina catalana
El domini de la Mediterrània
Els grans descobriments
Cartografia amagada
Temps de guerra i repressió
1462 - Guerra civil catalana
1640 - Guerra de separació
1714 - Guerra de successió
1808 - Guerra del francès
1936 - Guerra civil espanyola
Imaginari català
Imaginari gràfic
Llegendari
Evocacions
Recreacions
Poetes catalans
Els segles d'or
Literatura amagada
Pensament català
cch
 

Projectes

Ràdio Liberty
Premsa:
Lamenten que Ràdio Liberty quedi sense inversió als pressupostos.

L'entitat ecologista Salvem la Platja de Pals (Baix Empordà) i el Cercle Català d'Història lamenten que Ràdio Liberty es quedi sense inversió per renaturalitzar i museïtzar l'espai. El PSC ho va posar damunt la taula de negociació pels pressupostos d'aquest 2023, però finalment no s'inclourà. "No entem la decisió perquè és molt urgent invertir-hi", assegura el portaveu de Salvem la Platja de Pals, Pau Bosch. I afegeix: "No podem esperar perquè qualsevol dia podem lamentar una desgràcia, a més de ser un entorn privilegiat que s'ho mereix". Conjuntament amb el president del Cercle Català d'Història, Joaquim Ullan, esperen que "hi hagi una modificació dels pressupostos i s'inclogui una partida de 4 MEUR, tal com demanava el PSC". Article publicat per Diari de Girona el 05/03/2023.   Llegir més!
  
A la versió de la notícia per part de Ràdio Capital, podreu trobar els àudios amb les declaracions de Silvia Paneque, diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Pau Bosch, president de Salvem la Platja de Pals, i de Joaquim Ullan, president del Cercle Català d'Història. Article publicat per Ràdio Capital el 05/03/2023.   Escoltar!Ràdio Liberty
Nota de premsa:
Les entitats exigeixen una resposta a la Generalitat i no eliminar una partida de 4 MEUR per Ràdio Liberty inclosa en la negociació i acords dels pressupostos per aquest any 2023.

La indignació de les entitats és ben palesa, atès que amb l’aprovació de l’esmentada resolució, número 250-00678/13 per part de la Comissió d'Acció Climàtica, del Parlament de Catalunya, s’acordava que totes les administracions col·laborarien per a impulsar un memorial de la guerra freda impedint el deteriorament i elaborant un pla de manteniment, i també que Estat, Generalitat i l'Ajuntament de Pals (Baix Empordà), en col·laboració amb el territori, impulsarien aquest projecte per a impedir-ne el deteriorament, després que l'antiga emissora fos declarada BCIL.   Llegir més!Ràdio Liberty
Es retiren 4 milions d'euros per Ràdio Liberty.
Les entitats Salvem la Platja de Pals, el Cercle Català d’Història, Gent del Ter, La Comissió de la Dignitat, Amics de la Unesco de Girona, SOS Costa Brava i el Museu Virtual de Ràdio Liberty ens unim per a la defensa i posada en valor d’aquest espai natural, arqueològic i de memòria històrica i pressionem perquè les administracions es coordinin, compleixin els acords i elaborin un avantprojecte i un pla de manteniment el més aviat possible, ja que Ràdio Liberty és una zona d’un gran valor ecològic dins un parc natural acreditat amb carta CETS.   Llegir més!


Recerca colombina | Ràdio Liberty 
 
Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana
"Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana, de Jaume Benages, Eva Sans i Joaquim Ullan.

Subscriu-te i reb
tota la informació
E-mail:


Actualitat
Els paisatges del mediterrani!"

Pals tenia port al s.XV !
"Pals tenia port al s.XV !"

L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom: Nota de premsa
"L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom"
Nota de premsa