Converses d'Història - Cap.2: "Els escacs, una història per conèixer", amb Antoni Argilés
En aquest segon capítol de Converses d'Història, l'espai del Cercle català d'Història, tenim com a convidat a l'Antoni Argilés, monitor de la Federació Catalana d'Escacs des de 1981 i gran estudiós d'aquest esport. Amb aquesta xerrada, "Els escacs, una història per conèixer", l'Antoni ens farà una aproximació als origens d'aquest conegut joc, a la seva història, i al protagonisme que durant anys, ha adquirit a Catalunya. Coneixerem també, moltes de les anècdotes i curiositats que han convertit els escacs en universals.
Podeu gaudir d'aquest espai en aquest mateix portal o bé, mitjançant les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter. No us ho perdeu!
Recordeu també, que una bona manera de col·laborar amb el Cercle Català d'Història és fent-vos socis de la nostra entitat.
Fem Cercle! Fem Història!
Converses d'Història - Cap.1: "Els ibers, la primera cultura catalana", amb Antoni Jaquemot
En aquest primer capítol de Converses d'Història, l'espai del Cercle català d'Història, tenim com a convidat a l'Antoni Jaquemot, graduat social, membre de la Societat d'Onomàstica i un gran estudiós de la llengua ibèrica. Amb aquesta xerrada, "Els ibers, la primera cultura catalana", l'Antoni ens farà una aproximació a aquesta cultura que podem considerar com la dels nostres ancestres i que a dia d'avui, continua sent una de les grans desconegudes de la nostra història.
Podeu gaudir d'aquest espai en aquest mateix portal o bé, mitjançant les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter. No us ho perdeu!
Recordeu també, que una bona manera de col·laborar amb el Cercle Català d'Història és fent-vos socis de la nostra entitat.
Fem Cercle! Fem Història!
Presentació del nou espai virtual del Cercle Català d'Història
Benvolguts i benvolgudes:
En primer lloc deixeu-me desitjar-vos que estigueu sans i estalvis i si heu patit d'alguna manera els efectes de la COVID, us transmetrem tot el nostre afecte i suport.
Com bé sabeu, les activitats presencials s'han vist reduïdes i fins i tot suspeses en molts casos. La vida cultural de la nostra entitat, com també les de la resta, s'ha vist alterada de manera important. Així i tot, no deixarem que la pandèmia impedeixi la nostra activitat.
És per aquest motiu, que des del Cercle Català d'Història, hem decidit fer un pas endavant i aprofitant la força i les possibilitats que ens donen les noves tecnologies i les xarxes socials, transformarem les nostres habituals activitats presencials, en virtuals i ho farem mitjançant el nou espai «Converses d'Història».
El nou format «Converses d'història» permetrà oferir-vos conferències, presentacions, entrevistes, etc., i estarà a la vostra disposició en format digital al nostre portal.
L'espai “Converses d'Història” té com a objectiu arribar a tots els públics de manera permanent, perquè pugui ser visionat i compartit quan ho creieu convenient. D'aquesta manera, pretenem arribar a molt més públic i que aquest coneixement no sigui efímer.
Us convidem doncs a descobrir molt aviat «Converses d'Història», el nou espai virtual del Cercle Català d'Història que us farà gaudir de la història i del que tots serem una mica protagonistes! Estigueu atents!
Us recordem també les nostres visites culturals guiades i que podeu seguir totes les novetats del Cercle Català d’Història mitjançant el nostre portal, www.cch.cat, i per les xarxes socials com Twitter, Facebook i YouTube.
Fem Cercle! Fem Història!
Us esperem molt aviat a, CONVERSES D'HISTÒRIA
"Cathalà nia. Història bà sica de la Nació Catalana, de Jaume Benages, Eva Sans i Joaquim Ullan.