Inici  |  Contacta´ns  |  Enllaços Cerca avançada  |  MITIC Experience
CCH

 

  Menú: L'Amèrica de Colom

El projecte
Presentació
Una revolució del gust
Dossier La Vanguardia
Premsa, ràdio i TV
Els patrocinadors
Establiments adherits
Cartells publicitaris
La presentació
Acte del 5 de juny
 
Tornar al menú principal

Celler Castell de Perelada
D.O Empordà
- Patrocinador -


cch
 

Envia a un amicEnvia a un amic

Establiments adherits

Relació d'establiments adherits al Menú: "L'Amèrica de Colom"


  En aquesta primera edició del Menú: L’Amèrica de Colom, que anirà del 5 de juny al 26 de setembre, són molts els establiments que han decidit apostar per oferir aquest producte al públic interessat en l’art de la gastronomia i també a aquell públic desitjós de conèixer aspectes de la nostra història que fins fa poc temps, han estat massa ocults als nostres ulls.

  A més de restaurants, també s’han sumat al projecte, bars-restaurants, i d’altres establiments com pastisseries o carnisseries, que han optat per crear els seus propis productes relacionats amb tot allò que Colom ens dugué d’Amèrica, sempre sota la supervisió del prof. Fàbrega.

  Així doncs, l’oferta que tindrà el públic en general, és extensa i variada, i de ben segur que aquest circuit gastronòmic, farà les delícies del bon gourmet.


Restaurants adherits:


Golf Serres de Pals


Mas Roig


El Pedró


La Font de Sa Bruixa


La Vila


Antic Casino


Bonavista


Can Genís - La Vela


Bars - Restaurants adherits:


L'Empordanet


El Xarrup


Altres establiments adherits:


Pastisseria Manel Nadal
Pastissos


Carnisseria Can Saló
Embotits

 

 
 
Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana
"Cathalània. Història bàsica de la Nació Catalana, de Jaume Benages, Eva Sans i Joaquim Ullan.





Subscriu-te i reb
tota la informació
E-mail:






Actualitat
Els paisatges del mediterrani!"





Pals tenia port al s.XV !
"Pals tenia port al s.XV !"





L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom: Nota de premsa
"L'aportació catalana en el 2n viatge de Colom"
Nota de premsa